В момента усилията на организацията са насочени към:

  • Популяризиране и връзки с медиите на 12-тото издание на Международния фестивал за съвременен танц и пърформанс „Антистатик”. През 2019 г. фестивалът среща българската публика с работата на артисти от Канада, Израел, Бразилия, Франция и Германия, както и с участници от новата програма „Център/Изток” от Хърватия, Словения и Румъния. 
  • Популяризиране на пърформанса “Произведени за щастие” на Ива Свещарова и Вили Прагер, чиято премиера се състоя в ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс през 2018 г. „Произведени за щастие” спечели награда ИКАР за съвременен танц и пърформанс и все участие във фестивали в София, Варна и Скопие.
  • През 2019 г. Културна фондация А25 продължава да работи за популяризиране на "Съвършено розово", пърформанс по идея на Ива Свещарова и драматургичен консултант Елена Бото (Германия/Португалия), чиято премиера се състоя през 2018.
  • През 2019 г. Културна фондация А25 работи по новия артистичен проект на Ива Свещарова, в сътрудничество с немската артистка Розе Беерман и драматурга Мишел Бугел. "Soft Things" се фокусира върху различни стереотипи, произвеждащи уравняване на мекотата и женствеността и възможното тяхно деконструиране в сценична среда.
  • Популяризиране на пърформанса "A Better Life" - българо-немска копродукция с участието на дуото Ива Свещарова и Вили Прагер. Премиерата ще се състои през декември 2019 г.