В момента усилията на организацията са насочени към:

  • С настъпването на пандемията с COVID-19 и извънредното положение, в което обществата ни заживяха, екипът на Културна фондация А25 и ел. списание Jasmin.bg създадоха рубриката "Култура под карантина", съдържаща поредица интервюта с културни мениджъри, артисти и други ключови фигури от българското и международно културно поле. В поредицата се включиха: Ая Юнг, директор на Белградския танцов фестивал; Йешим Озсой, режисьор и основател на независимото пространство за театър Galata Perform, Турция; Петер Инкей, изследовател и дългогодишен директор на Обсерваторията за култура в Будапеща; Елис Жаладо, директор на Солунския филмов фестивал; Серджо Льо Гато, културен журналист и театрален критик; Ива Свещарова, Вили Прагер и Стефан А. Щерев, екипът на Международния фестивал за съвременен танц и пърформанс "Антистатик". 
  • През месец май 2020 г. Културна фондация А25 и Uspelite.bg стартираме рубриката „Октаново число Култура“ като пресечна точка на представите ни за хора, упорито променящи средата със средствата на културата, правейки по този начин общото ни бъдеще възможно по-добро. В продължение на година всяка трета седмица от месеца ще ви разказваме за личности, за които да подобряват нашия общ контекст, не е кауза, благотворителна акция или извънредна проява на емпатия, а просто нормалност, ежедневие и начин на живот. Те са преводачи, изследователи, мениджъри, журналисти, артисти, но и хора, за които съвременната българска култура не е задължително професия, но със сигурност е любов. Всички тях, рядко или никога, няма да видите в прайм тайма на масовите медии не защото нямат какво да кажат, а защото имат гориво вместо рейтинг във вените. Селекцията на участници в рубриката ще бъде изцяло субективна и поради това още по-лична.
  • През октомври и ноември в извънредна епидемична обстановка започва 13. Антистатик, в който предстоят: втора Българска танцова платформа; Международна хореографска среща; Межународна артистична програма; още приятни изненади.